Gem Jobs
Image default
Architectuur

Wat kost een lichtstraat

Prijs van een lichtstraten kunnen heel verschillend zijn afhankelijk van de afmetingen en het soort lichtstraat dat je wil kopen. Zo is een prefab lichtstraat bijvoorbeeld veel goedkoper dan wanneer je het op maat laat maken.

Een prefab lichtstraat is al helemaal klaar en compleet. Je hoeft een prefab lichtstraat nog alleen maar te laten installeren en het is klaar. Een lichtstraat op maat laten maken moet nog gebouwd worden en de prijs is afhankelijk van diverse factoren. Je kunt echter wel een lichtstraat offerte aanvragen om te zien wat het kosten om het op maat te laten bouwen.

Ook als je koest voor prefab moet je nog wel een lichtstraat offerte aanvragen want het moet nog geplaatst worden. Vaak is het laten plaatsen ervan net zo duur als de lichtstraat zelf omdat er bouwwerkzaamheden duur uitvallen. Voor het plaatsen van de lichtstraat moet een deel van het dak in de afmetingen van de lichtstraat worden gesneden. Nadat het deel van het dak eruit is gesneden moet het aangepast worden zodat de lichtstraat erin geplaatst kan worden. Voor de kosten hiervan moet je dus ook een lichtstraat offerte aanvragen. Je kunt dit doen bij de winkel waar je het komt of zelf een aannemer inhuren.

luminusdak.nl/

slimster.nl/

alumiant.nl/