Gem Jobs
Image default
Architectuur

Zonwering Ede

Zonwering in uw woning laten plaatsen is één van de beste manieren om van meer wooncomfort te genieten. Natuurlijk is het niet altijd gemakkelijk om precies de juiste soort zonwering Ede te vinden. Het aanbod aan mogelijkheden is immers erg groot! Zonwering is eigenlijk een verzamelnaam voor allerlei soorten schermen of overkappingen die uw terrasos tuin beschermen tegen felle zon. Het is de ideale oplossing als u ten volle van uw tuin wilt genieten, zonder het in de zomer te warm te krijgen.

 

Als u op zoek bent naar zonwering, dan is het dus een goed idee om u over de verschillende opties te informeren. Hieronder vindt u een overzicht van enkele populaire types zonwering!

5 Verschillende soorten zonwering:

 

1. Uitvalschermen

 

Een uitvalscherm is een overkapping voor terras of tuin die eenvoudig te bedienen is en daarom ook erg populair bij particuliere woningen. De constructie zelf is ook erg eenvoudig, waardoor de bouw en installatie van een nieuw uitvalscherm dus erg snel gaat!

 

2. Knikarmschermen

 

Deze soort zonwering is vooral handig als u extra plaats wilt besparen. De knikarmen van het scherm bevinden zich immers vlak onder het scherm(doek) zelf. Dit is de ideale zonwering Ede voor boven een groot terras!

 

3. Screens

 

Gewone screens zijn ideaal voor wie op zoek is naar zonwering Ede, maar weinig ruimte heeft voor een uitstekend scherm. Screens nemen geen plaats in, maar beschermen uw woning van binnen toch goed tegen de felle zon. Daarbij ogen ze modern!

 

4. Markiezen

 

Markiezen zijn vervolgens de perfecte oplossing voor wie de look van zijn huis klassieker en pittoresker wil maken. Markiezen zien er, mede door het gebruik van stof en houten onderdelen, erg vintage uit. Hoewel ze vroeger vooral gebruikt werden als afscherming bij restaurants en cafés, kiezen ook veel mensen voor deze zonwering bij hun eigen woning!

 

5. Shutters

 

Ten slotte zijn er shutters, een soort van zonwering die uit horizontale houten latten bestaat. Het voordeel is dat u deze latten zelf kunt afstellen, waardoor u in de hand heeft hoeveel licht er precies binnenkomt. Ook deze optie is erg populair bij particuliere woningen!