Gem Jobs
Image default
Banen en opleidingen

Chefmonteur Elektrotechniek

Chefmonteur Elektrotechniek, Rotterdam – Engie Nederland
Rotterdam, ZH Rotterdam

Functieomschrijving

Als chefmonteur bij ENGIE Services existentie je dagelijkse werkzaamheden uit het coördineren van en aanvoeren verstrekken aan de tenuitvoerlegging op elektrotechnische projecten. Of het nu gaat om het vervangen van de elektrotechnische installatie of het bijstellen van de installaties, of nieuwbouw, als chefmonteur zorg jij er bijeen met jouw team voor dat het echte werk ook nuchter gedaan wordt. Dit doe je door je team van monteurs zo optimaal eventueel in te zetten.

Je bent gehouden voor de ontstaan je signaleert knelpunten en lost deze op waar nodig je instrueert, controleert, motiveert en je bent een coach. De ruimte van je team vakmensen hangt af van de ruimte van het project. In de verscheidene projecten die je tijdens je hoede hebt, bewaak je de kosten en de planning van oplevering je onderhoudt contact met werkvoorbereiding, leveranciers, onderaannemers en de opdrachtgever. Uiteraard staat veilig werken hoog op je prioriteitenlijst. Bijeen zorg je voor het verwerkelijken en slagen van de meest uiteenlopende projecten

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde elektrotechnische vorming op tenminste mbo-3 niveau je bent in het tegoed van je vca en nen3140 certificaten je hebt ruime ervaring als elektromonteur in de utiliteiten en heb je al enkele jaren baas ervaring. Elektrotechnische installaties in de utiliteit bezitten voor jou geen geheimen jouw bekende weet je goed over te brengen op het team je communiceert gemakkelijk met de opdrachtgever en de monteurs en andere collega’s hierbinnen de inherent lichaam je staat degelijk in je schoeisel en met je inherent ervaring als techneut weet je wat er speelt op de werkvloer waardoor je collega’s kunt aanspreken op de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden

Wat bieden wij je

Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw opinie telt. Je beschaven daarenboven afdeling uit van het wereldwijde engie bedrijf, één van de uiterst innovatieve bedrijven ter aarde.

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed gage en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o. A. Uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? zo kun je werk en privé extra goed in balans detineren.

Bedrijfsinformatie

ENGIE Nederland is deel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. Engie is actief in 70 landen, met wereldwijd 150. 000 medewerkers. Als groep is het onze opdracht om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. Engie nederland bestaat uit engie kerkdiensten en engie energie. Bijeen voorspellen we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van b2b en b2c, van kleine tot volwassene klanten, van terneuzen tot delfzijl.

Bij engie diensten west werken we met een team vaklui aan ontwerp, ontwikkeling, onderhoud & toezicht en uitbuiten van technische installaties. We uitbalanceren ons op complexe ( nieuwbouw ) projecten, klantspecifieke opdrachten, diensten & onderhoud en kennisontwikkeling. We deponeren innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Onze opdrachtgevers waarderen het dat we ons vooraf meeleven in hun behoeften voor we een soelaas op maat overhandigen.

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-als.html