Gem Jobs
Image default
Banen en opleidingen

Software ontwikkelaar / C # backend developer

C # backend developer

Ben je een c # developer en zoek je een baan in Rotterdam waar je systemen ontwikkeld die vertalen met hardware?
Bij een klein concern met korte sturen, een open cultuur en veel ongebondenheid? misschien dat dit dan iets voor je is. Voor een klant in Rotterdam zijn we op zoek naar een geoefend C# developer.
Het gaat hier om een concern dat gestructureerd is om voor overheden en ondernemingen kennisoverdracht vanuit determineren meetsystemen te verdisconteren en te presenteren. Zo is bv.
Een van de projecten waar je als ontwikkelaar aan gaat werken ; het opbouw van een webstek waar gebruikers kennisoverdracht vanaf kunnen halen die realtime binnenkomt en verbruiken moet worden.
Doordat er belangrijke beslissingen hangen van deze kennisoverdracht is het van cruciaal bij dat de data weergave waar verloopt en dat er geen mankementen ontstaan. Kwaliteit speelt dan ook een belangrijke rol.
Te het concern wordt gebruik geschapen van de volgende technieken : c #, , webforms, ms sql, azure, javascript, jquery & html5.
Echter voor deze functie gaat het om hoofdzakelijk backend werkzaamheden. Voorts wordt er gebruik geschapen van scrum/agile het gaat om klein familiair concern van omstreeks 6 mensen. Waarvan 4. Net developers.
Hierdoor zijn de sturen kort en bestaat er een open cultuur waar je veel ongebondenheid hebt om met eigen ideeën te komen en deze zelf uit te werken. Zo kwam bv. Één van de medewerkers met een idee hoe ze de data vanuit de meetsystemen beter naar zich toe konden halen. Deze wezen heeft vervolgens de ongebondenheid gekregen om dit zelf uit te afzoeken en uit te werken.
Dit betekent dan ook dat je als ontwikkelaar niet schattig bezig bent met code aankloppen maar dat je ook organisatie-breed mee kunt ; voorts wordt de groepering gekenmerkt door een team van mensen met een prettige onderlinge rondje die ook geregeld een wandeling plannen om gezamenlijk wat te doen. Tot slot bieden ze ruime mogelijkheden om opleidingen te ; houdt rekening met een traktement van maximaal €, – ( onzelfstandig van cognitie en ervaring ) 36 uur. Ook bezitten ze een pensioenregeling, 28 vakantiedagen, bieden ze de waarschijnlijkheid om thuis te werken, waarschijnlijkheid voor een leaseauto en kun je een aanprijzen en laptop van de zaak ; spreekt dit je aan?

https://www.vindazo.nl/keywords/software-ontwikkelaar.html