Gem Jobs
Image default
Banen en opleidingen

Binnen het bedrijf diverse bhv cursussen volgen

Als BHV-opleider leggen we sterk de nadruk op kwaliteit en actualiteit. We ontwikkelen onze cursussen in-house, waarbij we zorgen voor conformiteit aan de huidige wet- en regelgeving. Dit stelt ons in staat cursisten te trainen om snel en effectief te handelen in noodsituaties. Cursussen worden gegeven door professionele bhv-ers die over brede kennis beschikken over bhv in het bedrijfsleven.  

Onze standaard BHV cursussen nemen slechts een dag in beslag, terwijl een herhalingscursus binnen een halve dag kan worden voltooid. Dit biedt cursisten een efficiënte manier om hun competenties bij te houden. Deelname aan een bhv-cursus is verplicht voor bedrijven die beroep doen op verplichte bhv-diensten. De cursussen kunnen worden afgenomen via bijvoorbeeld erkende opleidingsinstellingen

We bieden ook EHBO en VCA cursussen aan, die cursisten leren eerste hulp te verlenen en werk gerelateerde risico’s te herkennen. 

Diverse veiligheidsplannen uitvoeren 

Bovendien geven we ook veiligheidsadvies. Onze ervaren veiligheidsdeskundigen kunnen organisaties bijstaan bij het opstellen van veiligheidsplannen en het uitvoeren van risicobeoordelingen, waardoor ze een veilige werkomgeving kunnen garanderen die voldoet aan de wet- en regelgeving. 

Bovendien beschikken we over een webshop met een uitgebreid assortiment aan veiligheidsproducten, waaronder EHBO-koffers, brandblussers, AED’s en meer. Op deze manier bieden we onze klanten een volledig veiligheidspakket.  

De Kompas Veiligheidsgroep streeft naar verdere verbetering van het veiligheidsniveau van organisaties door middel van training, onderwijs, ondersteuning en advies. Ze bieden ook diensten aan op het gebied van beveiligingsaudit en risicobeheer, waardoor organisaties zich kunnen richten op het minimaliseren van risico’s. Het doel is om organisaties te helpen bij het creëren van een veilige omgeving voor hun personeel, klanten en andere belanghebbenden.

https://kompasveiligheidsgroep.nl