Gem Jobs
Image default
Woning en Tuin

Een Douglas veranda voor in de tuin

Een Douglas veranda is een perfecte toevoeging aan iedere tuin. Bij Doe Het Zelf Veranda kan je een houten overkapping op maat bestellen, zo past deze perfect in je tuin. Een veranda van Douglas hout is erg sterk en het hout is perfect voor in de tuin, dit omdat het lang mooi blijft en erg stevig is. Met een overkapping of veranda is het mogelijk om langer buiten te genieten van de zomeravonden.

Een Douglas veranda die perfect past

Een Douglas veranda is super sterk en gaat een lange tijd mee, hierdoor heb je er enorm veel plezier van. Bij het bedrijf is het mogelijk om een houten overkapping op maat te bestellen. Met een houten overkapping op maat weet je zeker dat het perfect in je tuin past. Je kan verschillende maten kiezen maar het is ook mogelijk om zelf de maten door te geven, zo wordt de houten overkapping speciaal op maat gemaakt om in je tuin te passen. Wil je verlichting in de overkapping hebben? Dit is bij Doe Het Zelf Veranda ook zeker mogelijk. Ze hebben verschillende accessoires voor in de overkapping om het huislijker te maken. Met de ledverlichting is het mogelijk om s ’avonds nog lekker door te tafelen. Daarnaast is het ook mogelijk om zonwering in de Douglas veranda te plaatsen. Zo is het mogelijk om van de zomerwarmte te genieten, zonder te verbranden in de zon. Je creëert een plekje van schaduw in je tuin wat ideaal is als het warm buiten is.

Bekijk het gehele aanbod

Ben je nieuwsgierig geworden naar het hele aanbod van Doe Het Zelf Veranda? Bekijk dan alle producten en artikelen op de website. Hier vindt u veranda’s, overkappingen en bouwpakketten. Heb je nog vragen? Neem dan vooral contact op met de experts van het bedrijf, zij helpen je met liefde verder.