Gem Jobs
Image default
Gezondheid

Hoe je kunt beginnen met de detox van sapje

Een Detox kuur geeft je lichaam de kans om rust te nemen. In het dagelijks leven wordt je lichaam belast door het verwerken van eten en ongezonde gewoontes. Tijdens een detox van Sapje drink je een of meerdere dagen vooral biologisch geperst groentesap, rijk aan vitaminen en mineralen. De groentesapjes van Sap.je geven je organen tijdelijk iets meer rust waardoor je alle gifstoffen uit je lichaam kan verwijderen. Daarnaast bieden de voedingsstoffen een goede bijdrage aan je immuunsysteem en algemene vitaliteit. 

Hoe een detox precies werkt

Het is mogelijk om op de website van sap.je een sapje detox kuur te bestellen. Deze detoxkuren zijn te vinden voor een lengte van 1 dag, 3 dagen, 5 dagen en 7 dagen. Deze kuren zijn voorzien van biologische groentesappen van sapje, gember- en kurkuma shotjes om de ochtend mee te beginnen en verse biologische soepen voor in de avond. Bij elke kuur komt een gebruiksaanwijzing die aangeeft hoe je op de beste manier deze detox kan volgen. 

Je lichaam wordt ondersteund door de detox. Sapvasten draagt bij aan het behouden van een gezonde spijsvertering en ondersteund de reinigende werking van je lever. Deze organen helpen met het afvoeren van gifstoffen en zorgen ervoor dat je lichaam optimaal blijft presteren. Daarnaast krijg je ook erg veel voedingsstoffen binnen die je lichaam gezond houden. Denk hierbij aan nodige vitaminen en mineralen belangrijk voor de ondersteuning van het menselijk lichaam. 

Sapvasten kan ook gebruikt worden als een manier om van ongezonde gewoontes af te blijven. De beste manier om deze detox te volgen is dus om te stoppen met deze gewoontes. Denk hierbij aan het drinken van alcohol, koffie, ongezond eten en roken. Op deze manier komen er een stuk minder giftige stoffen binnen in je systeem en hou je het menselijk lichaam gezond. Op de website van Sapje kan je hier meer over leren.

De biologische producten van Sapje

De groente sappen van Sapje zijn 100% biologisch en gemaakt met lokaal geteelde producten. Hierdoor zijn sommige sappen ook seizoensgebonden. De sappen worden door middel van een slowjuicer gemaakt en bevatten 400 gram groente per sapje van 240ml. Daarnaast is het ook mogelijk om andere sapjes zoals gember shotjes, kurkuma shotjes en biologische soep te bestellen. De producten worden vervolgens vers bezorgd naar je huis. Op de website van Sapje kan je gemakkelijk een detox kuur bestellen. Bekijk de blog van Sapje voor meer informatie. https://www.sap.je/