Gem Jobs
Image default
Banen en opleidingen

Administratief medewerker Logistiek

Administratief medewerker Logistiek

HEIJEN 40 uur,
5 dagen per week LBO,
MAVO, VMBO

Heb jij ervaring met transportdocumenten? lijkt het je leuk om je administratieve werkervaring overigens te beschaven binnenshuis een figuurlijk logistieke organisatie? lees dan snel overigens!

In deze volledig baan zorg je voor het administratief verbruiken van de trucks. Hierbij ben jij aansprakelijk voor de bescheiden die nodig zijn voor het versturen van de uitgaande goederen. Je controleert de transporttijden en de chauffeursgegevens en zorgt er voor dat de transporten aan de juiste docks worden toegewezen. Ook ben jij degene die in contact staat met de politici en de laders.

Wie jij bent?

Je hebt het gave om te multitasken! En je spreekt in ieder geval vlot engels! Daarnaast bent je bruikbaar ingesteld, stressbestendig en ben je nauwkeurig. je kunt werken met excel én heb je al enige kennen van transportdocumenten.

Goed om te weet

Je start vanaf augustus 2020 bij een figuurlijk internationale logistieke dienstverlener je gaat voor minstens 5 maanden volledig met de slag met kans op verlenging! Je werkt van maandag tot en met vrijdag in 2 omploegen tussen 06. 00 en 24. 00 uur. werken in de logistiek is vreselijk dynamisch, iedere dag is anders!

Sta jij te popelen om te beginnen? solliciteer rechtstreeks via de sollicitatiebutton of stuur ons een mail met jouw cv en een korte motivatie. Heb je nog vragen? dan mag je ons natuurlijk mailen of opbellen.

Uiteraard staat deze vacature open voor allemaal die zich hierin herkent.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/vacature.html