Gem Jobs
Image default
Sport

Begin je dag in de sportschool in Haaksbergen

De luxe sportschool in Haaksbergen is voor iedereen bedoeld. Of je nou wil leren sporten of dat je al een fanatieke sporter bent die al wat uren in verschillende sportscholen heeft doorgebracht, een beginneling , een puber, een ouder persoon, het maakt hier allemaal niets uit. Het gaat er bij de sportschool in Haaksbergen dat iedereen kan werken aan een gezond lichaam en daarmee een gezond leven. Het is voor iedereen goed om te bewegen en allemaal op het niveau waar diegene zich goed bij voelt. Dat kan zijn bij het fietsen in de ruimte waar de cardio apparatuur staat of juist in het krachthok waar veel wordt gedaan met zware gewichten, maar waar je zelf ook kunt kiezen om de lichtere gewichten te pakken en hier je training mee voort te zetten. 

Zwemmen en groepslessen doen

Naast dat je bij de sportschool in Haaksbergen de sportschool zelf in kunt duiken, heb je hier nog veel meer wat jou kan hepen met een gezonder leven. Denk hierbij aan het meedoen aan de groepslessen die worden gegeven, die jij ook een keer mee aan een les yoga, pilates, kickboksen, crossfit of een van de andere sporten die er bij de groep lessen van de sportschool in Haaksbergen worden aangeboden. Op de website vind je het rooster en alle lessen die worden aangeboden in groepsverband. 

Sauna na het sporten

Ook kan je lekker na het sporten tot rust komen in de Wellness die hier is ingebouwd. Neem eerste en duik in het grote zwembad die onderin de kelder van de sportschool in Haaksbergen zit en kom daarna nog even tot rust in de sauna voordat je de weg naar huis weer vervolgt waar je leven weer verder gaat. De sportschool in Haaksbergen biedt het je allemaal, dus ga snel aan de slag met een gezondere manier van leven en start met bewegen.