Gem Jobs
Image default
Industrie

Professionele productie van kunststof ventilatieroosters in Amersfoort

Het produceren van kunststof ventilatieroosters in Amersfoort is vakwerk. ER zijn in Nederland maar een paar bedrijven die deze techniek beheersen. Voor het maken van een rooster wordt eerst een mal gemaakt. Vervolgens wordt deze mal gebruikt om de roosters te maken. Hiervoor wordt vandaag de dag de techniek spuitgieten gebruikt. Het maken van kunststof ventilatieroosters in Amersfoort is enorm belangrijk. Gebouwen worden steeds beter geïsoleerd zodat het steeds belangrijker wordt om voor goede ventilatie te zorgen. Zo is het pand niet alleen energiezuinig maar ook gezond om in te wonen of te werken. Bedrijven die zich bezighouden met deze techniek zijn dan ook van grote waarde.

Wat kan er worden gemaakt met behulp van spuitgieten?

Spuitgieten in Amsterdam wordt toegepast voor het maken van verschillende materialen. Dat kan een gebruiksvoorwerp zijn, maar ook materiaal voor de bouw of voor railinfrastructuur. Het bedrijf Ponnoplastic weet hier alles van. Al sinds 1947 worden in dit door nog steeds dezelfde familie geleide bedrijf producten gemaakt die door middel van spuitgieten in de regio Amsterdam zijn vervaardigd. Het gaat daarbij om zowel grote partijen van duizenden stuks, maar ook om kleine orders van 500 stuks. Elke opdracht wordt met evenveel zorg en aandacht uitgevoerd.

Een vrijblijvende kostenopgave aanvragen

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen als u gebruik wilt maken van de specialistische diensten van Ponnoplastic. U kunt hier terecht voor het laten maken van kunststof ventilatieroosters in Amersfoort. Maar zij zijn een bedrijf dat in zijn algemeenheid is gespecialiseerd in spuitgieten in Amsterdam en omgeving. Nadat u een offerte heeft aangevraagd wordt er een afspraak gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Uw opdracht wordt doorgenomen en er wordt als u dat wenst een 3D print van gemaakt. Zo kunt u vooraf zien hoe het eindproduct eruit gaat zien. Als u akkoord gaat met de prijsopgave kan uw opdracht in productie worden genomen.