Gem Jobs
Image default
Financieel

Surveyword: legitiem of is het oplichterij?

Als je ooit hebt geprobeerd online geld te verdienen, heb je waarschijnlijk minstens een of twee verschillende enquêtepanels ontmoet. Deze websites verbinden bedrijven die de mening van consumenten zoeken met consumenten in hun doelgroep.

Wil jij online geld verdienen op Surveyworld? Start vandaag nog. 

Als consument krijg je toegang tot verschillende prijzen of geldprijzen. Van deze vele sites is SurveyWorld een populaire optie. Is SurveyWorld echt? SurveyWorld voert enquêtes en producttesten uit, zodat u uw mening kunt geven over uiteenlopende onderwerpen. Misschien krijg je producten thuis om te proberen, of om je mening te geven.

Als je ooit hebt geprobeerd online geld te verdienen, heb je waarschijnlijk minstens een of twee verschillende enquêtepanels ontmoet. Deze websites verbinden bedrijven die de mening van consumenten zoeken met consumenten in hun doelgroep. Als consument krijg je toegang tot verschillende prijzen of geldprijzen. Van deze vele sites is SurveyWorld een populaire optie.

Is SurveyWorld echt?

SurveyWorld voert enquêtes en producttesten uit, zodat u uw mening kunt geven over uiteenlopende onderwerpen. U kunt producten thuis ontvangen om te proberen, of uw mening geven over producten in de zorg, hobby’s of advertenties. In ruil voor het invullen van deze enquêtes ontvangt u beloningen in de vorm van punten.

Punten kunnen worden ingewisseld voor verschillende cadeaubonnen en andere beloningen, zoals huishoudelijke producten. Door deel te nemen steun je ook bedrijven die jouw mening willen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname aan enquêtepanels en u kunt op elk moment vertrekken.

SurveyWorld beweert niet dat u “op de Fortune 500”-lijst staat, maar het kan u wel helpen om wat geld of cadeaubonnen te verdienen terwijl u thuis televisie zit te kijken. Door slechts een paar minuten per dag te besteden aan het geven van uw mening en het verstrekken van informatie over uw consumentengewoonten, kunt u uw winkelgewoonte betalen of sparen voor een leuke vakantie.

Is SurveyWorld veilig?

SurveyWorld.me is anoniem, wat sommige consumenten nerveus maakt bij het aanmelden. Hoewel het minimale feedback heeft op andere beoordelingssites, wordt niet aangenomen dat het een oplichterij is. Houd er rekening mee dat elke enquêtewebsite een deel van uw informatie verzamelt, dus er is geen volledig veilige manier om enquêtes in te vullen voor compensatie. Het lijkt echter legitiem omdat het net als andere enquêtebedrijven rechtstreeks met marktonderzoeksonderzoeken werkt.

Klantenservice

Als u zich zorgen maakt over het feit dat SurveyWorld nep of onbetrouwbaar is, moet u er rekening mee houden dat het mogelijk is om op een aantal manieren contact op te nemen met het bedrijf. Als je ondersteuning nodig hebt of vragen hebt, kun je ze bereiken op Facebook bij SurveyWorld, of via hun e-mail op info@surveyworld.me.

Wil je ook snel en gemakkelijk geld verdienen door middel van enquêtes invullen? Klik hier. 

http://MeedoenAanOnderzoek.nl