Gem Jobs
Image default
Woning en Tuin

Naambord online bestellen bij de specialist!

Je bent verhuisd, hebt de gevel laten opknappen of bent gewoon toe aan iets anders. Er zijn allerlei redenen om een nieuw huisnummer aan te schaffen. Bij het uitzoeken is het belangrijk te bedenken welke stijl je zoekt, wat jouw persoonlijke smaak is en ook hoe groot het huisnummer mag zijn. Om je alvast een indruk te geven: er zijn huisnummers van RVS, emaille, messing, leisteen en staal. Een complete lijst tref je aan op de website.

Om er zeker van te zijn dat onze klanten echt weten wat ze kopen, hebben we bij ieder afzonderlijk exemplaar een foto en uitgebreide beschrijving geplaatst. De afgelopen jaren zijn natuurstenen huisnummers erg in trek. Deze worden vervaardigd van Belgisch hardsteen dat bijzonder duurzaam is. De look is waardig en chique. Overigens is ieder huisnummer van natuursteen 100% uniek. Dit komt omdat ze stuk voor stuk met de hand worden gemaakt uit grote massieve blokken steen. De structuur van elk nummer is dus anders.

Gratis verzending

Naamborden zijn leverbaar in de meest uiteenlopende materialen en worden veelal gratis verzonden. Denk bijvoorbeeld aan kunststof, glas, natuursteen en metaal. Een zeer populaire categorie is die van hout. Het hout dat gebruikt wordt voor naamborden is van uitstekende kwaliteit. Er zijn allerlei modellen verkrijgbaar zoals houten naamborden die met de hand geschilderd worden, bordjes van eiken en gegraveerde platen. En dan mogen we de teakhouten scheepsplanken natuurlijk niet vergeten. Van oudsher wordt teakhout geïmporteerd vanuit Zuidoost-Azië. Sinds enkele decennia echter komt teak ook voor in andere tropische gebieden. Als je houdt van een rustige, eenvoudige en natuurlijke uitstraling dan zijn naambordjes van hout echt aan te bevelen. De Naambordenspecialist heeft al haar huisnummers en naamplaten op voorraad. Dat betekent dat je de meeste naamborden binnen enkele werkdagen tegemoet kunt zien komen. Voor vragen over de naamborden en huisnummers kun je bellen met 0251-241364 en mailen naar info @ denaambordenspecialist. nl.

https://www.denaambordenspecialist.nl/